Ευρωλίγκα: Στην Βιτόρια το Final 4 (photo)

Επί ισπανικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας για το 2019, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

Η έδρα της Μπασκόνια είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την τελική… φάση της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την επιλογή της «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» και το Final 4 θα επιστρέψει στην Ισπανία, έπειτα από το 2015 και τη Μαδρίτη, όπου το είχε σηκώσει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Η Βιτόρια και συγκεκριμένα η Μπασκόνια έχουν ένα μεγάλο κοινό που περίμενε για πολύ καιρό ένα Final Four στην περιοχή. Είναι μία αναγνώριση και επιβράβευση για μία πόλη που ζει για το μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου.

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Κερεχέτα, υποστήριξε: «Είναι ένα όνειρο, το οποίο κυνηγούσαμε για πολλά χρόνια και τώρα βγαίνει αληθινό. Το Final Four του 2019 θα βάλει την Βιτόρια, την Αλάβα και την χώρα των Βάσκων στον χάρτη. Ευχαριστούμε τον κύριο Μπερτομέου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Πρόκειται για μία αναγνώριση ενός συλλόγου που κλείνει 60 χρόνια ιστορίας το 2019».

Δείτε…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×