Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πήρε «ανάσα», αλλά θέλει δουλειά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, ωστόσο έδειξε πως ακόμη έχει προβλήματα να λύσει...

Η Νταρουσάφακα έβαλε για ακόμα μία φορά δύσκολα στους «πράσινους», οι οποίοι εν τέλει πήραν τη νίκη με 75-67, ανέβηκαν στο 6-6 και επέστρεψαν στην πρώτη οκτάδα στης βαθμολογίας. Βέβαια το μόνο, που μπορεί να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το αποτέλεσμα, αφού οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν τη νωχελικότητα των γηπεδούχων και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά, ισοφαρίζοντας τέσσερα λεπτά πριν το τέλος.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν η εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου, με τον νεαρό φόργουορντ να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, ενώ παράλληλα συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε μία βραδιά ρεκόρ για τον ίδιο. Μάλιστα ήταν αυτός που στο τέλος «καθάρισε» για την ομάδα του, δείχνοντας τρομερή ψυχραιμία στην επίθεση, αλλά και βγάζοντας μεγάλες άμυνες στην άλλη άκρη του παρκέ.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×