Fantasy: Εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους

Στη 13η αγωνιστική της Euroleague παίρνουμε το μέρος των φιλοξενούμενων!

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης είναι γεγονός και οι λάτρεις του Fantasy είναι σε εγρήγορση. Οι πέντε επιλογές για τη 13η αγωνιστική προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις φιλοξενούμενες ομάδες, οι οποίες θα ψάξουν με αξιώσεις το διπλό. Ένας παίκτες του Ολυμπιακού είναι μέσα σε αυτές, ωστόσο η Ζαλγκίρις έχει τη «μερίδα του λέοντος».

Αναλυτικά:

#1 Νέιτ Ουόλτερς

Ομάδα: Ζαλγκίρις Κάουνας

Θέση: PG

Τιμή: 1,49m

Τον επιλέγουμε γιατί: Είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν υπό την καθοδήγηση του Σάρας. Τα γκαρντ της Νταρουσάφακα σίγουρα δεν φημίζονται για την άμυνά τους κι έτσι ο Αμερικανός αναμένεται να βρει χώρους για να σκοράρει και να δημιουργήσει. Η τιμή του δεν είναι υψηλή σε σχέση με τον μέρο όρο ράνκινγκ (16.05) του, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία τιμιόταη επιλογή για τη θέση του πόιντ γκαρντ.

#2 Νάντο Ντε Κολό

Ομάδα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Θέση: SG

Τιμή: 1,54m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η τιμή δύσκολα θα βρεθεί τόσο χαμηλά ξανά μέσα στη σεζόν. Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρ, όμως ο Γάλλος σταρ έχει την ποιότητα να οδηγήσει την ομάδα του. Πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα επανέλθει σύντομα στα γνωστά του στάνταρ. Όποιος λοιπόν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του, τώρα είναι η ευκαιρία.

#3 Αξέλ Τουπάν

Ομάδα: Ολυμπιακός

Θέση: SG/SF

Τιμή: 0,63m

Τον επιλέγουμε γιατί: Επέστρεψε ανανεωμένος μετά τον τραυματισμό του και φαίνεται να έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα. Στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή, όμως σε τέτοια παιχνίδια συνήθως ξεχωρίζουν παίκτες από τη... δεύτερη «γραμμή». Θέμα τιμής δεν υπάρχει, καθώς δεν έκανε καλή αρχή στη διοργάνωση και έτσι βρίσκεται στα 0,63m. Καλή επιλογή για κάποιν, που δεν διαθέτει πολλά χρήματα για τις θέσεις «2» και «3».

#4 Άαρον Ουάιτ

Ομάδα: Ζαλγκίρις Κάουνας

Θέση: PF

Τιμή: 1,29m

Τον επιλέγουμε γιατί: Οι ψηλοί της Νταρουσάφακα θα ρίξουν το «βάρος» στην αντιμετώπιση του Μπράντο Ντέιβις, με αποτέλεσμα ο Ουάιτ να βρει τους χώρους και τις ευκαιρίες για να κάνει τη ζημιά. Τίμιος σουτέρ, τρομερά αθλητικά προσόντα και ένα παιχνίδι, που η Ζαλγκίρις θέλει να πάρει οπωσδήποτε. Προβλέπουμε μεγάλη εμφάνιση από τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος στο έρχομενο διάστημα αναμένεται να ανεβάσει στροφές.

#5 Μπράιαντ Ντάνστον

Ομάδα: Αναντολού Εφές

Θέση: C

Τιμή: 1,4m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η Εφές θα ψάξει μία επιβλητική νίκη κόντρα στην Μπούντουτσνοστ και οι ψηλοί των Μαυροβούνιων δύσκολα θα σταματήσουν τον Ντάντσον. Ο έμπειρος σέντερ δεν σκοράρει όσο παλιά, όμως είναι καλός ριμπάουντερ και μπλόκερ, ενώ δεν ξεχνάει και τον τομέα της δημιουργίας. Με την τιμή που έχει, αξίζει να του δώσουμε μία θέση, καθώς μόνο κέρδος μπορεί να φέρει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×