ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τούρκος απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον Κλάιμπερν!

Σοκ προκαλεί το απειλητικό μήνυμα που δημοσίευσε ο Ουίλ Κλάιμπερν και στο οποίο Τούρκος απειλούσε ότι θα τον δολοφονήσει!

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ δημοσιοποίησε ένα μήνυμα που έλαβε η σύζυγος του και στο οποίο ένας Τούρκος απειλούσε ότι θα τον δολοφονήσει! Ο οπαδός της Φενέρ μάλιστα διευκρίνισε ότι κανένα άλλο μέλος της οικογένειας, πλην του Κλάιμπερν δεν κινδυνεύει! Απίστευτα πράγματα!

Η αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί για το αν ήταν φάρσα, αλλά ακόμα κι έτσι να είναι πρόκειται για μια κακόγουστη κι απαράδεκτη που καταδεικνύει πόσο κακό μπορούν να προκαλέσουν τα social media.

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία εξέφρασε τη στήριξη της στον παίκτη της ΤΣΣΚΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι υπεύθυνοι δεν θα ξαναβρεθούν σε γήπεδο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Μετά το μήνυμα που κοινοποίησε ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουίλ Κλάιμπερ, η Ευρωλίγκα θέλει να τονίσει τα εξής:

-Η Ευρωλίγκα και όλες οι συμμετέχουσες ομάδες της καταδικάζουν τα απειλητικά και χωρίς σεβασμό σχόλια προς κάθε μέλος της μπασκετικής οικογένειας.

-Τα μηνύματα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την Ευρωλίγκα, τις ομάδες της ή τους φιλάθλους.

-Η Ευρωλίγκα και οι ομάδες της θεωρούν το άθλημα μοναδικό όχημα προς την ενότητα όλων των φίλων, που έχουν το ίδιο πάθος. Γι’ αυτό, πάντα προωθούμε θετικές και πάντα με σεβασμό συζητήσεις σε όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

-Η Ευρωλίγκα δεν δείχνει καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και έχει ήδη καταγγείλει την υπόθεση αυτή.

-Ο άνθρωπος ή άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τα σχόλια αυτά, δεν θα έχουν πρόσβαση σε κανένα ματς της Ευρωλίγκας ή του EuroCup. Η Ευρωλίγκα θα στηρίξει τον Ουίλ Κλάιμπερν και την οικογένειά του, όποια απόφαση και αν πάρουν». 

Δείτε το απειλητικό μήνυμα που μήνυμα που δέχθηκε ο Κλάιμπερν και την ανακοίνωση της Euroleague στο gallery...

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τούρκος απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον Κλάιμπερν!
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τούρκος απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον Κλάιμπερν!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×