Άλμπα Βερολίνου: Μια… νίκη μακριά από το να γίνει αντίπαλος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Η Άλμπα Βερολίνου είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στη Euroleague και το αντάμωμα με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, η φιναλίστ του φετινού Eurocup είναι μία… νίκη μακριά από το να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση μετά από 17 χρόνια! Τελευταία φορά είχε παίξει τη σεζόν 2001-02, έχοντας ρεκόρ 3-11 στη regular season.

Τα «άλμπατρος» προηγούνται με 2-0 στην ημιτελικά σειρά με την Όλντενμπουργκ κι αν νικήσουν στο σημερινό (9/6, 4μ.μ) Game 3 θα «σκουπίσουν» τη σειρά και θα προκριθούν στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα θα πάρουν και το εισιτήριο που δίνει η Μπουντεσλίγκα για τη Euroleague κι αυτό γιατί την πρόκριση στους τελικούς έχει πάρει ήδη η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έλαβε εγγυημένο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. 

Σε περίπτωση που η Άλμπα Βερολίνου νικήσει σήμερα τότε θα έχουν γίνει γνωστές οι 17 από τις 18 ομάδες της νέας Euroleague και θα απομένει να δούμε μόνο το που θα καταλήξει η wild card που θα δώσει η διοργανώτρια αρχή. Η Παρτιζάν είναι το μεγάλο φαβορί…

Δείτε τις 16 ομάδες που έχουν γίνει ήδη γνωστές στο gallery...

Η Άλμπα Βερολίνου μπορεί να γίνει σήμερα η 17η ομάδα που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Euroleague 2019/20
Αυτές είναι οι 16 ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση (photo credits: Wikipedia)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×