Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (photo)

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την Αρμάνι Μιλάνο

Τη δεύτερη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα γνώρισε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και μάλιστα με σκορ και τρόπο ίδιο με την πρώτη! Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν από το Μιλάνο στο ΟΑΚΑ με 79-78 και πλέον έχουν ρεκόρ 1-2.

Πριν από μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ηττηθεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο στη Γαλλία. Όπως και στο Αστρομπάλ, έτσι και στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε πίσω στο σκορ (78-79) με βολές και είχε την τελευταία επίθεση με τον Καλάθη (κορυφαίος με 23π., 5ρ., 4ασ.) ήταν άστοχος και η νίκη πήγε στους Ιταλούς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας μόλις 3/20 τρίποντα, με όλα τα εύστοχα από τον Καλάθη, τη στιγμή που οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα σούταραν 14/26 πίσω από τη γραμμή των 6,75μ.

Στη Μόσχα, τα τρίποντα (14/29) και ο... ασυγκράτητος Μάικ Τζέιμς (28π. με 18 στο πρώτο δεκάλεπτο!) έκαναν τη διαφορά για την ΤΣΣΚΑ, η οποία οδηγεί την κούρσα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Euroleague.

Στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις «έσπασε το ρόδι» στη διοργάνωση (1-2), επικρατώντας με 86-73 της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια (2-1). Μεγάλος πρωταγωνιστής των Λιθουανών ο γνώριμος μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος σε 26 λεπτά φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 26 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και είχε 1 κλέψιμο

Στην Πόλη, με τον Νάντο Ντε Κολό να σημειώνει ατομικά ρεκόρ σε τρεις κατηγορίες (39 πόντοι, 12 εύστοχα δίποντα, 44β. στην αξιολόγηση) η Φενερμπαχτσέ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε με 87-80 της Μπασκόνια, υποχρεώνοντας τους Βάσκους στη δεύτερη αποτυχία τους

Στο Μόναχο, με την Μπάγερν να απειλεί το ρεκόρ ευστοχίας της Euroleague από τα 6.75 (10/12 και 83,3%, το ρεκόρ έχει από τις 5/2/2003 η Μπαρτσελόνα με 84,6% απέναντι στη Τσιμπόνα) οι Γερμανοι συνέτριψαν με 104-63 τη Βιλερμπάν, βελτιώνοντας σε 2-1 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας τους Γάλλους στην πρώτη εφετινή ήττα τους. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μάοντο Λο με 19 πόντους.

Τέλος, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι χρειάστηκε την παράταση για να «αρπάξει» την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία είδε τον Ότζο να γράφει το 67-67 και να στέλνει το παιχνίδι στο επιπλέον πεντάλεπτο, έκοψε τελικά πρώτη το νήμα του τερματισμού με 84-69, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, μετά από επιμέρους σκορ 17-2 στην παράταση.

 

Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (photo)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×