Ολυμπιακός: Θέλει τον Έλις από τον Προμηθέα!

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν του και έχει στο στόχαστρο του τον Οκτάβιους Έλις, ο οποίος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Προμηθέα.

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Κεστούτις Κεμζούρα, στην ομάδα του Πειραιά ετοιμάζονται για διορθωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός περιφερειακού κι ενός παίκτη για τη φροντ λάιν.

Όσον αφορά στα γκαρντ ο Ουέιντ Μπάλντουϊν φέρεται να είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ για τη γραμμή των ψηλών ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο του έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Basket League, τον Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα. 

Ο 26άχρονος παίκτης έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Πάτρας, με την οποία μετράει τη φετινή σεζόν 13 πόντους και 6.3 ριμπάουντ σε 3 αγώνες στο Eurocup. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 11.2 πόντους και 6.7 ριμπάουντ σε 4 ματς. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός σέντερ είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τρίτης με τη Βίρτους Μπολόνια στο Eurocup, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς με τον Κολοσσό.

Ολυμπιακός: Θέλει τον Έλις από τον Προμηθέα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×