Βλέπει… πρώην «πράσινο» η Ζαλγκίρις! (photos)

Μια ημέρα πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, η Ζαλγκίρις Κάουνας φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή παίκτη και να πάρει έναν πρώην του «τριφυλλιού».

Η Ζαλγκίρις Κάουνας την Τρίτη (19/11) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, φαίνεται πως οι αλλαγές στο ρόστερ της δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιασικεβίτσιους δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Άλεξ Πέρεζ και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αντικατάστασή του.

Μάλιστα, στη λίστα του φαίνεται πως είναι ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει αρκετά καλή παρουσία και στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα. Το σίγουρο είναι πως θα δυναμώσει το… περιφερειακό σουτ της ομάδας του «Σάρας» αν προχωρήσει σε αυτή την προσθήκη… Δείτε λεπτομέρειες στο photostory…  

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δύσκολα κάνει αλλαγές στη μέση της χρονιάς, όμως, από τη στιγμή που το πλάνο στην περιφέρεια δεν του βγήκε, δεν αποκλείεται τώρα να προχωρήσει σε μια τέτοια.
Ο Άλεξ Πέρεζ δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του Κάουνας και οργιάζουν οι φήμες πως θα αποχωρήσει...
Στη Λιθουανία αναφέρουν πως ο Γιασικεβίτσιους έχει βάλει στο... στόχαστρο έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.
Ο λόγος για τον Κέι Σι Ρίβερς! Ο Αμερικανός «μπόμπερ» αγωνίζεται πλέον στην Μπέτις και δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό. Αν βρεθεί στη Ζαλγκίρις, θα δώσει σίγουρα λύσεις στο μακρινό σουτ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×