Διάλυση Νο.2 στον Ολυμπιακό

Αλλάζουν πολλά και πάλι στην ομάδα του Ολυμπιακού, που πέτα ξανά... λευκή πετσέτα!

Ριζικές αλλαγές έρχονται και πάλι στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους στη φετινή Euroleague. Πρώτα «θύματα» όπως όλα δείχνουν θα είναι δυο Αμερικανοί παίκτες.

Και αν για τον έναν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του, ο άλλος θα είναι ο Ουίλ Τσέρι. Από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως υπήρξε επεισόδιο σε προπόνηση και αυτός είναι ο λόγος που θα «τελειώσουν» οι δυο παίκτες.

Η αλήθεια είναι όμως, πως ο Αμερικανός γκαρντ «πληρώνει» ουσιαστικά... την ειλικρίνιά του, δηλώνοντας μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ πως: «ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα χωρίς ταυτότητα, κανείς δεν μας φοβάται».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούν εσπευσμένα στην ομάδα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αγωνιζόταν ως δανεικός στον Ιωνικό, αποδυναμώνοντας παράλληλα την ομάδα της Νίκαιας που πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονής της στην ΕΚΟ Basket League.

Η... λευκή πετσέτα βγαίνει ξανά στον αέρα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν λένε να καταλάβουν πως πλέον λογίζονται ως μια ομάδα... της σειράς στην Euroleague.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×