Πιτίνο: «Εξαιρετική δουλειά ο Παππάς, να αρχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ επιπέδου πλέι οφ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία του Ταϊρίς Ράις, αλλά και τις βοήθειες του Νίκου Παππά απέναντι στη Ζενίτ

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την επικράτηση του «τριφυλλιού» απέναντι στη ρωσική ομάδα:

«Στα τελευταία δύο ματς ξεκινήσαμε πολύ καλά στις πρώτες περιόδου. Όμως, δεν είχαμε συνέπεια για τέσσερα δεκάλεπτα. Έχουμε πρόβλημα όλη τη σεζόν, στο να φτάσουμε το ταβάνι μας. Είμαστε μια καλή ομάδα, μας κερδίζουν δύσκολα. Όμως, όταν κάνουμε λάθη, νικάμε τους εαυτούς μας. Δεν είμαστε τόσο αθλητικοί, δεν έχουμε τόση δύναμη και δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λάθη. Κάναμε 20 λάθη, ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Με την άμυνα που παίζουμε και την αθλητικότητα που έχουμε δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τόσα λάθη, γιατί κάνουμε κακό στον εαυτό μας».

Για τις μεγάλες διαφορές που χάνει ο Παναθηναϊκός φέτος: «Συμβαίνει αυτό. Δεν έχει να κάνει με τον κόουτς, τον προηγούμενο ή εμένα. Είναι κάτι που θα δείτε και στο ΝΒΑ και στο κολέγιο. Όταν μια ομάδα παίρνει μεγάλες διαφορές, η άλλη ανεβάζει την ένταση. Η ομάδα με το προβάδισμα παίρνει πιο κακά σουτ. Συμβαίνει αυτό. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να έχεις ένα προβάδισμα 6-8 πόντων, παρά πολύ μεγάλες. Το βλέπουμε συνέχεια αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×