Euroleague: Νέα δικαίωση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

Το δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague δικαίωσε ξανά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την υπόθεση του περσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μετά το περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στην οποία υποστήριζε ότι ο Παναθηναϊκός είχε αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δωροδοκήσει τους διαιτητές της αναμέτρησης.  Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους έκαναν καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και ξεκαθάρισαν πως δεν είχαν καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε δικαιωθεί και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό από την Euroleague, ο Ολυμπιακός προσέφυγε και στο CAS το οποίο όμως επέστρεψε και πάλι την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή της διοργανώτριας αρχής. Όπως είχε γίνει σαφές τότε προς τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που υπήρχε και νέα κατάθεση – αυτή του δημοσιογράφου της Nova – έπρεπε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση από τον αθλητικό δικαστή της Euroleague, κάτι που έγινε και μάλιστα… δυο φορές.

Πρωτόδικα τον Φεβρουάριο, ο Παναθηναϊκός είχε δικαιωθεί με τον Ολυμπιακό να προσφεύγει και στο δευτεροβάθμιο όργανο της λίγκας. Για άλλη μια φορά, την… πέμπτη σε αυτή την υπόθεση, αποφασίστηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και υπήρξε ακόμα μια δικαίωση των «πράσινων» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έναντι των «ερυθρόλευκων».

 Μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις, και πρωτόδικα και στον δεύτερο βαθμό, το σκεπτικό αναλύθηκε σε 40 σελίδες. Κάτι που δείχνει και πόσο ισχυρό ήταν και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×