Τα σενάρια για τον Ομπράντοβιτς και η «καραμπόλα» με Σλούκα!

Όσο δεν υπάρχουν αγωνιστική δράση τόσο φουντώνουν τα δημοσιεύματα για την επόμενη ημέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφερε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της σεζόν, όπως και όποτε έρθει αυτό με την κρίση του κορονοϊού να έχει περιπλέξει τα πράγματα, θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, υπήρχε αναφορά και στη διάδοχη κατάσταση και στην πιθανότητα να αναλάβει την τουρκική ομάδα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το τι θα γίνει δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς, ωστόσο, φαίνεται πως μια πιθανή αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε, θα φέρει εξελίξεις και με τον Κώστα Σλούκα. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Τα τελευταία ρεπορτάζ ήθελαν τον Ομπράντοβιτς να έχει συμφωνήσει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε, παρότι θα γίνει μείωση στο 50% του μπάτζετ.
Αυτό πρακτικά θα σήμαινε και παραμονή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, άλλωστε, ο Κώστας Σλούκας αρνήθηκε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και είπε πως θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε εκτός...
..αν αποχωρήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν αποχωρήσει, λοιπόν, ο Σέρβος τεχνικός δεν αποκλείεται να φύγει και ο Έλληνας γκαρντ από την τουρκική ομάδα.
Η ανατροπή δεδομένων έρχεται από νέο δημοσίευμα, που αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή του Ομπράντοβιτς με τη Φενέρ και δεν ισχύει η συμφωνία για παραμονή του στην τουρκική ομάδα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×