Euroleague: Οι «βόμβες» της Αρμάνι Μιλάνο (photos)

Μετά τον Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Κάιλ Χάινς ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο με τους Ιταλούς να μην έχουν… τελειώσει με τις βόμβες τους στο μεταγραφικό «παζάρι».

Αν και το Μιλάνο και η Βόρεια Ιταλία ήταν από τις περιοχές της Ευρώπης που χτυπήθηκαν όσο καμία άλλη από την πανδημία του κορονοϊού, φαίνεται πως η Αρμάνι θα μείνει… ανεπηρέαστη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Προφανώς οι Ιταλοί έχουν… απόθεμα, αφού δεν μπορεί να εξηγήσει αλλιώς κανείς τις κινήσεις που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη είναι γνωστό πως ο Μάλκολμ Ντιλέινι θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Λομβαρδίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την Παρασκευή (29/05) έγινε γνωστό πως και ο Κάιλ Χάινς, μετά  από αρκετά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα γίνει κάτοικος Μιλάνο σε μια κίνηση που… τάραξε τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά στο μπάσκετ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ωστόσο, αναφέρουν πως στο Μιλάνο είναι αποφασισμένοι να κάνουν κι άλλες εντυπωσιακές και ηχηρές κινήσεις. Τα σενάρια που κυκλοφορούν βάζουν… φωτιά, και όχι μόνο στους Ιταλούς αλλά και σε ομάδες που πιθανόν να «χάσουν» τους παίκτες που θέλει η Αρμάνι ή που ήθελαν τους συγκεκριμένους σταρ και θα αναγκαστούν να πάρουν άλλους στις θέσεις τους. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Εντυπωσιακές κινήσεις κάνει στο μεταγραφικό παζάρι η Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρώτο μεγάλο... μπαμ ήταν η συμφωνία με τον Μάλκολμ Ντιλέινι.
Ακολούθησε αυτή με τον Κάιλ Χάινς, που αναμένεται να γίνει παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο.
Την ίδια ώρα, σταρ όπως ο «Τσάτσο» Ροντρίγκεθ φαίνεται να μένουν στο ρόστερ, το οποίο όμως θα έχει κι άλλες... βόμβες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί θέλουν τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ ο Αμερικανός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Φενέρ που είναι στο στόχαστρό τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να επαναπατρίσει και τον Λουίτζι Ντατόμε, έτσι ώστε να ενισχύσει το ιταλικό στοιχείο στο ρόστερ της!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×