Αποκάλυψη Τούρκων για Σλούκα – Αυτό καθορίζει το μέλλον του (photos)

Το πρόσωπο των ημερών είναι στο μεταγραφικό παζάρι ο Κώστας Σλούκας με αρκετές ομάδες της Euroleague να διεκδικούν την  υπογραφή του.

Εδώ κι αρκετό καιρό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν από τη Φενέρμπαχτσε, πιθανότατα σαν αποτέλεσμα και της πιθανής αποχώρησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας. Μεταξύ των παικτών που είναι πολύ πιθανό να πουν «αντίο» στην Πόλη, είναι και ο Κώστας Σλούκας.

Για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να μιλούν για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό που θέλουν την υπογραφή του. Μάλιστα πριν από μερικά 24ωρα έγινε λόγος για πρόταση των Μαδριλένων, ενώ η επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να πάρουν ξανά τον Σλούκα στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια, είναι δεδομένη.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Θεσσαλονικιού γκαρντ, ωστόσο, στην Τουρκία έγινε μια αποκάλυψη που εξηγεί τι θα καθορίσει το μέλλον του Σλούκα αλλά και των υπόλοιπων στη Φενέρμπαχτσε. Υπάρχει ένα σημείο «κλειδί» που θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις, τόσο για τον Κώστα Σλούκα όσο και για άλλους παίκτες των Τούρκων που είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Αυτό θα περιμένουν τόσο οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, όσο κι αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού που έχουν στο στόχαστρό τους τον Σλούκα. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και ομάδες που «στοχεύουν» σε άλλους παίκτες της τουρκικής ομάδας οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Ο Κώστας Σλούκας είναι μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν από τη Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Εκτός από τον Σλούκα κι άλλοι παίκτες παρουσιάζονται κοντά στην έξοδο από τη Φενέρμπαχτσε, που φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και θα προχωρήσει σε μείωση του μπάτζετ σύμφωνα με τη φημολογία που υπάρχε.
Όπως έχει πει στο παρελθόν ο Κώστας Σλούκας, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ή όχι. Σε περίπτωση που φύγει ο Σέρβος τεχνικός, τότε είναι πολύ πιθανό να φύγει και αυτός.
Σύμφωνα με την τελευταία αποκάλυψη των Τούρκων, η οριστική απόφαση για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα παρθεί στις 15 Ιουνίου! Αυτή είναι η ημερομηνία-σταθμός για τον Σέρβο τεχνικό και τους Τούρκους και εκεί θα κριθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας.
Συνεπώς, αυτό είναι το κλειδί και για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως τα μέσα Ιουνίου όπως όλα δείχνουν...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×