Ολυμπιακός: Το νέο γκαρντ στη λίστα Μπαρτζώκα (photos)

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης σεζόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη λίστα του έναν έμπειρο Αμερικανό γκαρντ.

Την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 έχει αρχίσει να σχεδιάζει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τα πλάνα τους σύμφωνα με αυτά που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας και θέλουν να ενισχυθούν σε αρκετές θέσεις έτσι ώστε να έχουν μια καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Πέρα από την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, τον οποίο δεδομένα θέλει ο Ολυμπιακός όμως το στάτους του με τη Φενέρμπαχτσε δεν έχει ξεκαθαρίσει, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα ήθελαν να αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη λίστα του έναν Αμερικανό γκαρντ που δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό.

Με δεδομένο ότι οι δυο τους στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί, είναι πιθανό να γίνει κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού για τον παίκτη. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν σχεδιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Μάλιστα την Πέμπτη, που είχε και τα γενέθλιά του, συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και μίλησαν για ώρα για θεματα που αφορούν την ομάδα.
Ο Κώστας Σλούκας παραμένει ο διακαής πόθος, αλλά και μια δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, με τον Μπαρτζώκα να έχει κι άλλα γκαρντ στη λίστα του.
Ένα από αυτά είναι ο Τσαρλς Τζένκινς, του Ερυθρού Αστέρα, οπως γράφει η Live Sport. Πέρσι ο Αμερικανός δεν έκανε καλή σεζόν στη Σερβία και ψάχνει ομάδα...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη Χίμκι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×