Φενέρμπαχτσε: Έτοιμος για το «ναι» ο Γιασικεβίτσιους!

Από τη στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχώρησε από την Φενέρμπαχτσε ο μεγάλος στόχος της Τουρκικής ομάδας ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Ο Λιθουανός τεχνικός που θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να αποχωρήσει από την Ζαλγκίρις δέχεται το ασφυκτικό πρέσινγκ τα τελευταία 24ωρα από τον τζένεραλ μάνατζερ της Τουρκικής ομάδας Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Ο Γιασικεβίτσιους που απολαμβάνει τις διακοπές του στην χώρα μας (Costa Navarino) με την οικογένεια του είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ιταλό GM της Φενέρ. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που είναι κοντά του είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην πρόταση της Τουρκικής ομάδας και να ηγηθεί τη νέα χρονιά.

Όπου θα είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα, δεδομένης της μείωσης του μπάτζετ αλλά σαφώς θα έχει περισσότερα χρήματα στην διάθεση του για να «χτίσει» ένα δυνατό σύνολο, σε σχέση με τα χρήματα που διαθέτει η Ζαλγκίρις τα τελευταία χρόνια.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά και η Φενέρ, έπειτα από την αποχώρηση του «Ζοτς» θέλει να επενδύσει στον Λιθουανό, προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μαζί με τις λύσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών, που δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα λόγω της σημαντικής μείωσης του μπάτζετ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×