Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Φημολογία για Σάικς

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έχουν αναγκάσει τους «πράσινους» να κοιτάξουν και πάλι την αγορά και οι πληροφορίες θέλουν το «τριφύλλι» να κοιτάει τον Αμερικανό.

Αποστολή, Μόσχα: Δημήτρης Κοντός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Μόσχα όπου αύριο το βράδυ θα σηκώσει αυλαία στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας την Χίμκι. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Ρωσία, χωρίς τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Πιέρ Τζάκσον και Άαρον Ουάιτ. Και είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Γιώργου Βόβορα καλείται να αντιμετωπίσει εκείνη του Ρίμας Κουρτινάιτις, χωρίς τα δύο βασικά της playmaker.

Για τον λόγο αυτό ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του συνέχισαν να κοιτάνε την αγορά και σύμφωνα η φημολογία των τελευταίων ωρών θέλει τους «πράσινους» να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κίφερ Σάικς (26 χρ, 1.80) για πιθανή συνεργασία αρχικά ενός μήνας.

Ο παίκτης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκ Τέλεκομ, η οποία και αποκλείστηκε από την Ντιζόν στο πρόσφατο προημιτελικό του Basket Champions League της Fiba, που διεξάγεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×