Euroleague: Μεγάλα ματς στο πρόγραμμα της Πέμπτης!

Δύο «εμφύλιοι» και ένα κλασσικό ντέρμπι Euroleague. Αυτό είναι το πρόγραμμα της ημέρας στην διοργάνωση, με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της regular season

Στις 20:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα ψάξει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η ρωσική ομάδα θα αγωμνιστεί για ακόμα μια φορά χωρίς Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς και Αντόνοφ, που αναρρώνουν από τον κορωνοϊό, την στιγμή που η Μακάμπι ταξίδεψε στη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο «εμφυλίους». Αρχικά, η Αναντολού Εφές θέλει να αφήσει πίσω την ήττα-σοκ από την Ζενίτ και να κάνει νέο ξεκίνημα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (20:30). Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έρχεται με.. φόρα από τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή πορεία της.

Στον άλλο «εμφύλιο» της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναζητήσει και αυτή με την σειρά της την πρώτη νίκη της κόντρα στην Βαλένθια (22:00). Στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχουν να διαχειριστούν τα θέματα των Γιουλ, Τέιλορ, Ρέγιες, όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη, τη στιγμή που η Βαλένθια θέλει να κάνει το 2Χ2 στη διοργάνωση, δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00)
Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (22:00)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×