Απίστευτος Τρινκέρι: «Τρεις Θεοί του μπάσκετ, Σπανούλης, Σλούκας και Πρίντεζης»!

Ο Αντρέα Τρινκέρι έπλεξε το εγκώμιο Σπανούλη, Σλούκα και Πρίντεζη εν όψει της «μάχης» Μπαγερν-Ολυμπιακού

Ο Αντρέα Τρινκέρι έχει συνεργαστεί μαζί με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πρίντεζη στην Εθνική ομάδα και εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (25/10) στο «Audi Dome» του Μονάχου ανάμεσα σε Μπαγερν και Ολυμπιακό εγκωμιάζει τους τρεις παίκτες της ελληνικής ομάδας.

«Θα αντιμετωπίσουμε τρεις θεούς του μπάσκετ την Παρασκευή (25/10), τον Σπανούλη, τον Σλούκα και τον Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός είναι μια τρομερά έμπειρη και πιθανότατα η σκληρότερη ομάδα, πνευματικά, για να παίξεις στην Euroleague» δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

«Για μένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα να παίζουμε στο Audi Dome χωρίς τον κόσμο μας. Πραγματικά μας λείπει» συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός.

 

Ο Αντρέα Τρινκέρι έχει συνεργαστεί μαζί με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πρίντεζη στην Εθνική ομάδα και εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (25/10) στο «Audi Dome» του Μονάχου ανάμεσα σε Μπαγερν και Ολυμπιακό εγκωμιάζει τους τρεις παίκτες της ελληνικής ομάδας. «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις θεούς του μπάσκετ την Παρασκευή (25/10), τον Σπανούλη, τον Σλούκα και τον Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός είναι μια τρομερά έμπειρη και πιθανότατα η σκληρότερη ομάδα, πνευματικά, για να παίξεις στην Euroleague» δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι. «Για μένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα να παίζουμε στο Audi Dome χωρίς τον κόσμο μας. Πραγματικά μας λείπει» συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×