Γιαπλές: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»!

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε για άριστο «διάβασμα» της Φενέρ απ’ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και στην άμυνα που είναι το δυνατό σημείο των «πράσινων»!

Η προετοιμασία του αγώνα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ήταν η μισή επιτυχία κόντρα στη Φενερμπαχτσέ! Οι «πράσινοι» έκαναν στο γήπεδο όσα έπρεπε, όσα είχαν «διαβάσει» και πήραν αυτή τη σπουδαία και κυρίως πειστική νίκη επί των Τούρκων.

Ο Θανάσης Γιαπλές, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, στάθηκε στην άμυνα του «τριφυλλιού» αλλά και στο γεγονός πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Γιαπλέ:

«Να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, πιστεύω ήταν η καλύτερη προετοιμασία παιχνιδιού όσο είμαι εδώ. Η ομάδα μας βασίζεται στην άμυνα, έτσι είναι φτιαγμένη. Δεν έχει κάποιο σταρ, κάθε ματς κάποιος άλλος ξεχωρίζει. Η ομαδική δουλειά είναι το μότο μας, ξεκινώντας απ’ την άμυνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαγιάννης παίζει με αλλαγές και καλές άμυνες με κοντούς. Πάει να γίνει ένας απ’ τους καλούς ψηλούς αμυντικούς εκτός ρακέτας.

Είναι φυσιολογικό να είναι δύσκολη η αρχή για όλα τα παιδιά. Χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Ουάιτ παίζει με ενέργεια και σιγά σιγά θα είναι αυτός που γνωρίσαμε στη Ζαλγκίρις, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.

Δε νομίζω πως μπορούμε να πούμε πως αν ένας παίκτης δε σκοράρει, θα συμβεί κάτι. Ο Νέντοβιτς δεν ήταν αποτελεσματικός στα προηγούμενα ματς και θα μπορούσαμε να νικήσουμε στη Βαρκελώνη. Όσο για την άμυνα είναι θέμα προετοιμασίας. Πώς το εισπράττει ο παίκτης, πως το δουλεύει. Σε όλα τα σενάρια που χρησιμοποιούσαν οι αντίπαλοι, απαντούσαμε κατάλληλα. Στην άμυνα ήμασταν διαβασμένοι κι αυτό προσπαθούμε κάθε βράδυ».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×