Εuroleague: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική (photos)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάγερν, η Μακάμπι πήρε το θρίλερ με την Χίμκι, ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ρεάλ- Η βαθμολογία της Euroleague

Στο Μόναχο σταμάτησε το νικηφόρο σερί 3-0 του Ολυμπιακού, όπου γνώρισε την ήττα, 74-68, από την ανώτερη Μπάγερν. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ακολουθούσαν τον ρυθμό της αντιπάλου, δεν κατάφεραν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και τα «έσπασαν» έξω από τα 6.25 με 6/28! Χαρακτηριστικά 0/4 τρίποντα είχαν οι Σλούκας, Σπανούλης και Χάρισον!

Θύτης του Ολυμπιακού, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ουέιντ Μπάλντγουιν με 18 πόντους, εκ των οποίων τους επτά πέτυχε διαδοχικά στην 3η περίοδο, όταν η ομάδα του Πειραιά, αν και είχε προηγηθεί για πρώτη φορά, δέχτηκε επιμέρους σκορ 11-3. Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς (16π., 4ρ., 3ασ.) έκανε σπουδαία δουλειά, κυρίως στο α΄ μέρος για τους Βαυαρούς που μετά τις τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί Άλμπα Βερολίνου, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερμπαχτσέ έκαναν το 4-1 στο σύνολο (σερί 4-0), με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην “Audi Dome” στη Euroleague φέτος.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών έδωσε στη Μόσχα η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασε νικηφόρα με 89-87 στην παράταση (81-81κ.α.) από την έδρα της Χίμκι, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 2-3 το ρεκόρ της και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τέλος,  η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ισπανικό ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς επικράτησε εντός έδρας 79-72.

Δείτε την βαθμολογία της Euroleague στη gallery του θέματος

Εuroleague: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική (photos)
Εuroleague: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×