Ραζνάτοβιτς: «Πιθανό να παίξει στο Προολυμπιακό ο Σπανούλης»!

Ο ατζέντης του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς άφησε ανοιτκό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο 38χρονος άσος στο Προολυμπιακό με την Εθνική

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο περιθώριο του φιλικού του Ολυμπιακού με την Μέγκα Μπάσκετ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τον πελάτη του Βασίλη Σπανούλη και την προοπτική να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά.

«Αν με ρωτούσατε πριν από έναν χρόνο, θα έλεγα όχι. Τώρα το σκέφτεται και η πιθανότητα να αγωνιστεί είναι μεγάλη. Αλλά ακόμη δεν το έχει αποφασίσει. Θα δούμε» είπε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στον αρχηγό του Ολυμπιακού:

«Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίζει. Είναι 38 ετών και το σώμα και οι κινήσεις του είναι ίδιες με το 2012 που ήταν ο MVP της EuroLeague. Είναι δύσκολο να φανταστώ τη διοργάνωση χωρίς τον Σπανούλη. Η Μέγκα είναι μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, γιατί δεν αγωνίζεται ο Σπανούλης».

Ο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Μπαρτσελόνα με τον πελάτη του, Τομά Ερτέλ, επισημαίνοντας ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχουν εξελίξεις. Ενώ, εξήγησε πως ο Λεό Βέστερμαν είναι μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×