Ολυμπιακός: Άλλαξε η ονομασία των «Monday Night Game Against Covid-19»

Με ονομαστικό χορηγό την bwin οι αναμετρήσεις της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό

Με νέο χορηγό την bwin, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με την ονομασία «Monday Night Game Against Covid-19» που διεξάγεται στο ΣΕΦ και περιλαμβάνει σειρά φιλικών αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η σειρά των φιλανθρωπικών αγώνων που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του Covid-19, θα μετονομαστεί σε «bwin Monday Night Game Against Covid-19»!

Ο Μεγάλος μας Χορηγός, bwin, που στάθηκε από την πρώτη μέρα σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, είναι πλέον ονομαστικός χορηγός των bwin Monday Night Game Against Covid-19, αποδεικνύοντας -για μια ακόμα φορά- την κοινή μας φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά.

Από την αναμέτρηση της 1ης Φεβρουαρίου, λοιπόν, με αντίπαλο τον Ιωνικό Hellenic Coin, η bwin θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο! Ο στόχος, ωστόσο, θα παραμείνει ο ίδιος. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×