Live Chat Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Να δώσει τέλος στον κακό απολογισμό των τελευταίων εβδομάδων και να αναπτερώσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα play offs της Euroleague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται (21:00, Novasports2HD) την Μπαρτσελόνα, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τρεις συνεχόμενες ήττες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποχωρήσει πλέον στο 11-11 και ψάχνουν συνεχόμενες υπερβάσεις για να καλύψουν τα χαμένο έδαφος. Μια από αυτές, είναι και το αποψινό παιχνίδι, απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας «μπλαουγκράνα» με ρεκόρ 16-6 και πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει περισσότερη σταθερότητά στην απόδοσή του σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια, να πάρει περισσότερα από πολλούς παίκτες του και να παρουσιάσει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση για μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού. «Οδηγός» του, θα είναι ασφαλώς η μεγάλη νίκη στις 8 Δεκεμβρίου με σκορ 96-88 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που ήταν και το καλύτερο φετινό ματς της ομάδας από πλευράς απόδοσης.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες μετρούν από δύο απουσίες, καθώς για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κλαβέρ και Αμπρίνες.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Μαυροβούνιο) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×