Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη «βόμβα» με Χεζόνια

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με ανάρτηση τους οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τον Ενές Καντέρ για τον ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα

Τα «νερά» στο μεταγραφικό παζάρι τάραξε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με την «βόμβα» του Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης άσος έρχεται στο ΟΑΚΑ που αγαπάει προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή αυτή φαίνεται να έπαιξε ο Ενές Καντέρ, ο οποίος άνοιξε τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον Κροάτη και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μιας και οι δυο εκτός από το ότι ήταν στους Μπλέιζερς είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Να θυμίσουμε ότι ο Ενές Καντερ σε πρόσφατη συνέντευξη του στο OPEN είχε αναφέρει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα τους, θα διάλεγα να πάω στον Παναθηναϊκό, για κάποιο λόγο -δε ξέρω ποιον- αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Στην Τουρκία όταν ήμουν παιδί, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έβλεπα και έχουν παίξει θρύλοι του ΝΒΑ εκεί, όπως ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Βέβαια ελπίζω να παίξω ακόμα για αρκετό καιρό στο ΝΒΑ, αλλά όταν τελειώσω από το ΝΒΑ, η Ελλάδα θα είναι σίγουρα μια από τις επιλογές μου για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ξέχασε τον Καντέρ και με ανάρτηση της τον ευχαρίστησε για όλα τονίζοντας: «Σε ευχαριστούμε Ενές Καντέρ για την υποστήριξη. Είσαι ένας από εμάς».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη «βόμβα» με Χεζόνια (photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη «βόμβα» με Χεζόνια (photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη «βόμβα» με Χεζόνια (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×