Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δεν είναι... έτοιμος ο Χεζόνια, εξετάζει και plan-b το «τριφύλλι»

Ο Μάριο Χεζόνια ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στην πρόταση για νέο συμβόλαιο και οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να εξετάζουν και τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Νέα παράταση παίρνει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.

Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές το προηγούμενο διάστημα, με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείσουν το θέμα το συντομότερο δυνατόν και να κρατήσουν τον Κροάτη σταρ στο ρόστερ τους.

Μετά από μερικές παρατάσεις που ζήτησε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, την περασμένη Παρασκευή οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι και την Κυριακή (18/7).

Ωστόσο, σήμερα, η πλευρά του Χεζόνια ενημέρωσε τους «πράσινους» πως δεν είναι έτοιμη να απαντήσει ακόμα, καθώς εξετάζει κι άλλες προοπτικές.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται να εξετάσει τις εναλλακτικές του και να πάει σε ένα plan b. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως το θέμα Χεζόνια κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και πρέπει να είναι έτοιμη για το εναλλακτικό σενάριο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×