Καββαδάς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα όνειρο για μένα» (photos)

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο OnSports για την απόφαση του να ντυθεί στα «πράσινα», ενώ αποκάλυψε τη φιλοσοφία του φετινού Παναθηναϊκού OΠΑΠ

Μια «ανάσα» πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε εφ' όλης της ύλης στο Onsports.

Ο έμπειρος σέντερ άφησε την συμπρωτεύουσα και ήρθε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ του Δημήτρη Πρίφτη. Στα πλαίσια της media day ο νεοαποκτηθείς παίκτης, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Τύπου.

Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στο «τριφύλλι», την οποία και αποκάλεσε ως «όνειρο του», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Onsports:

Για την απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: 

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής. Ο Ηρακλής ήταν μια ομάδα που είχα δεθεί και πάντα θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου αλλά η κίνηση μου να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν ένα όνειρο για μένα. Περίμενα πως και πως αυτήν την πρόταση και είναι αδύνατο να αρνηθείς σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Χάρηκα πολύ όταν μου έγινε αυτή η πρόταση και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το "ναι"».  

Για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη: 

«Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Γνωριζόμαστε και από παλιά από τη θητεία μου στον Άρη, είναι ξεκάθαρος μαζί μου και πολύ «κύριος». Ξέρω τι θέλει από μένα και τι όχι, νομίζω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για το τι να περιμένουμε από τον φετινό Παναθηναϊκό: 

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι μια ομάδα με πάθος και ένταση. Πολύ εργατικοί μέσα στο γήπεδο, θα βουτάμε για κάθε μπάλα, θα πηδάμε ψηλά σε κάθε διεκδίκηση... Θα προσπαθήσουμε για όσες περισσότερες νίκες δίνοντας υπόσχεση να προπονηθούμε όσο το δυνατόν πιο πολύ για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι και στις υπόλοιπες ομάδες».

Για τη συμμετοχή στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που σηματοδοτεί και την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες του ΟΑΚΑ: 

«Είναι μια μεγάλη γιορτή για εμάς με απεριόριστο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την τεράστια συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Οι διακρίσεις, οι παίκτες που έχει φέρει είναι πράγματα που θα θυμόμαστε για πάντα. Ανυπομονούμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, όσος κι αν είναι αυτός, για να το γιορτάσουμε όλο μαζί. Εμείς θα δώσουμε τον "αγώνα" μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μας έχει λείψει απίστευτα να αγωνιζόμαστε παρουσία φιλάθλων».

 

Καββαδάς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα όνειρο για μένα» (photos)
Καββαδάς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα όνειρο για μένα» (photos)
Καββαδάς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα όνειρο για μένα» (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×