Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παλεύει για το «κόλπο» με Φέρελ! (photos&video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κοντά στη συμφωνία με τον ΝΒΑερ Γιόγκι Φέρελ βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη!

Ότι οι «έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποιοτικού play maker, για να ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ του ήταν γνωστό. Φαίνεται λοιπόν, πως ο Αμερικανός αποτελεί τον εκλεκτό του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό στον άσσο, μια θέση ιδιαίτερα κρίσιμη για το παιχνίδι των «πράσινων».  

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ξεχωρίσει από καιρό τον 28χρονο γκαρντ Γιόγκι Φέρελ, που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Αντζελες Κλίπερς και εξέταζε την περίπτωσή του.

Ο Αμερικανός με την ομάδα του Λος Αντζελες αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 4.6 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 12 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός από τους Κλίπερς, στο... βαρύ βιογραφικό του έχει επίσης τις θητείες του στους Σολτ Λέικ Σταρς (G-League), Κλίβελαντ Καβαλίερς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς και Μπρούκλιν Νετς. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 259 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

 Δείτε παρακάτω εικόνες από τον υποψήφιο «πράσινο»:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×