Αρμάνι Μιλάνο-Εφές, 75-71: Σερί... ηττών για την περσινή πρωταθλήτρια

Αρμάνι Μιλάνο-Εφές Αναντόλου: Δεν έχει σταματημό το σερί ηττών την ομάδας του Εργκίν Αταμάν που δεν έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα ούτε από το Μιλάνο 

Οι Ιταλοί τρέχουν ένα σερί 4-0 στην φετινή Ευρωλίγκα, ενώ οι περσίνοι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και το 0-4. 

Κορυφαίοι για το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα, οι Ντίνος Μήτογλου (9π, 7ρ, 5ασ), Μάλκολμ Ντιλέινι (16π, 5ασ), Ντέβον Χολ (13π, 4ρ) και Σέιβον Σιλντς (12π, 4ρ).

Για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεχώρισαν οι Βασίλιε Μίσιτς (17π, 5ασ), Σέιν Λάρκιν (13π, 9ρ), Αντριέν Μοερμάν (12π, 5ρ) και Φίλιπ Πετρούσεφ (10π, 5ρ).

Η Εφές μπήκε «ζεστή» στα πρώτα δέκα λεπτά και με σκληρή άμυνα στους γηπεδούχους, εξασφάλισε ένα προβάδισμα πέντε πόντων μετά το πέρας των πρώτων δέκα αγωνιστικών λεπτών.

Οι παίκτες του Ετόρε Μεσίνα έπρεπε να βελτιώσουν τόσο την επίθεσή τους όσο και την άμυνά τους, κάτι που έκαναν και προηγήθηκαν με 42-36 στο ημίχρονο, έχοντας τον Ντιλέινι σε εξαιρετική βραδιά.

Πατώντας γκάζι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Αναντολού Εφές με 75-71.

Όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η Εφές θα έρθει προετοιμασμένη μετά τις τρεις ήττες της στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκα. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, που ας μην ξεχνάμε είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα, κάθε προπόνηση, κάθε ημέρα που περνάει, μας βελτιώνει και μας βοηθάει να βρούμε τη χημεία μας». 

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 42-36, 63-49, 75-71

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζικ, Μπελόσεβιτς, Λεζκάνο

Αρμάνι Μιλάνο-Εφές, 75-71: Σερί... ηττών για την περσινή πρωταθλήτρια
Αρμάνι Μιλάνο-Εφές, 75-71: Σερί... ηττών για την περσινή πρωταθλήτρια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×