Άαρον Ουάιτ: Το... παράπονο από τα ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Άαρον Ουάιτ μίλησε για το... παράπονο από τα ντέρμπι «αιωνίων» όσα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην MozzartSport ο άλλοτε «πράσινος» Άαρον Ουάιτ κλήθηκε να συγκρίνει τα ντέρμπι «αιωνίων» με τα παιχνίδια Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας.

Με αφορμή την συγκεκριμένη ερώτηση εξέφρασε ένα «παράπονο» που του άφησαν τα «καυτά ντέρμπι». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην «μαγική» ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και δη στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, την οποία δεν κατάφερε να βιώσει, αφού στα περσινά ματς ο κορονοϊός είχε επιβάλει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως είπε ο Αμερικανός φόργουορντ:

«Δυστυχώς πέρσι δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Αλλά τα ντέρμπι έχουν πολλά κοινά. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο γίγαντες της Ευρώπης, ο κόσμος και στις δύο πλευρές είναι παθιασμένος. Ήταν ενδιαφέρον για εμένα που ήμουν... κομμάτι αυτής της αντιπαλότητας. Το μόνο που με πείραξε, ήταν οι άδειες εξέδρες. Κανείς δεν ήρθε στα παιχνίδια, κανείς δεν έγραψε για σένα. Ήταν λίγο αποθαρρυντικό, γιατί έκανες τόση προσπάθεια, και στην πραγματικότητα φαίνεται ότι κανείς δεν νοιάζεται εκτός από την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους».

Λιγό αργότερα αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον τραυματισμό στο χέρι, που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν:

 «Όλα είναι καλά. Πήγα στον γιατρό για την τελική εξέταση και το συμπέρασμα ήταν πως δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Τις τελευταίες δέκα μέρες, έκανα τα πάντα φυσιολογικά με το αριστερό μου χέρι. Ντρίμπλες, σουτ, πάσες. Τώρα περιμένω να μου επιτρέψουν την προπόνηση με επαφές. Κάνω υπομονή και περιμένω».

Άαρον Ουάιτ: Το... παράπονο από τα ντέρμπι «αιωνίων»
Άαρον Ουάιτ: Το... παράπονο από τα ντέρμπι «αιωνίων»
Άαρον Ουάιτ: Το... παράπονο από τα ντέρμπι «αιωνίων»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×