Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νέα κρούσματα στους Ισραηλινούς - Πιθανή αναβολή του ματς

Euroleague: Να αναβληθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σκέφτεται η πληγωμένη από τον κορονοϊό Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ταλαιπωρείται από την πανδημία του κορονοϊού κι όπως ανακοίνωσε σήμερα, ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό με τα περιθώρια να έχουν...στενέψει κατά πολύ. 

Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν το επιπλέον κρούσμα που διαγνώστηκε σήμερα(13/01) σε νέο έλεγχο, θέλει τη διοίκηση της ομάδας να ζητήσει αναβολή για τον αυριανό(14/01) αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Θυμίζουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβολή ενός αγώνα σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής είναι να μην συμπληρώνει η εκάστοτε ομάδα το minimum των οκτώ παικτών.

Την Κυριακή η ομάδα του λαού είχε έξι κρούσματα και το πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, αναβλήθηκε, αλλά με τα δεδομένα μέχρι και χθες το βράδυ μπορούσε να παρατάξει τουλάχιστον οκτώ παίκτες για να διεξαχθεί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό κανονικά.

Η αποστολή των Ισραηλινών πρέπει να ταξιδέψει για την Ελλάδα σήμερα αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα όλα τα σενάρια είναι εξίσου πιθανά.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Σκέφτονται να ζητήσουν αναβολή οι Ισραηλινοί»
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Σκέφτονται να ζητήσουν αναβολή οι Ισραηλινοί»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×