Euroleague: Στο 6-17 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά το πρώτο «διπλό» - Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα

Euroleague: Δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στο 6-17, κάτι που δεν αλλάζει την θέση τους στη βαθμολογία, όμως τους φέρνει πλέον σε απόσταση μίας νίκης από την 16η Μπασκόνια, η οποία είναι στο 7-17.

Νωρίτερα ο Ερυθρός Αστέρας «άλωσε» το Καζάν,

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ούνικς Καζάν-Ερυθρός Αστέρας 77-84

Μεγάλο διπλό για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έχοντας δίδυμο «φωτιά» τους Κάλινιτς και Ουόλτερς επικράτησε 84-77 της Ούνικς Καζάν του Μάριο Χεζόνια που έφτασε πολύ κοντά στο νταμπλ νταμπλ έχοντας 18 πόντους και εννιά ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Μάριο Χεζόνια με 18π. και εννιά ριμπάουντ και τον ακολούθησε ο Σπίσου με 17π.. Πλέον η Ούνικς είναι στο 13-11, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 9-14 επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα.

 

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 63-76

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση, επικρατώντας 76-63 των Γάλλων και ανέβηκαν στο 6-17, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 9-16. Κορυφαίος στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο ήταν ο Οκάρο Ουάιτ με 19π. και 4ρ. και τον ακολούθησε ο Νέντοβιτς (18π., 4/10τρ.) που αποχώρησε τραυματίας και ο Παπαγιάννης με 15π. και 10ρ. Την καλύτερή του εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιόβιτς με 6π. και 5 ασίστ. Για τη Βιλερμπάν ο Οσετκόφσκι ντύθηκε Οκόμπο με 18π. με 4/4τρ. και 3/3 δίποντα.

 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 68-86

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Καταλανούς που έφυγαν με τη νίκη (68-86) από τη Μαδρίτη στο revenge game του Λαπροβίτολα (20π, 7ρ). Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση που η Ρεάλ γνωρίζει την ήττα μέσα στο Wizink Center. Ο μόνος που κατάφερε να ξεχωρίσει για τους ηττημένους ήταν ο Έντι Ταβάρες με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ. Πλέον η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 20-5, πιάνοντας στη κορυφή τους Μαδριλένους.

 

Euroleague: Στο 6-17 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά το πρώτο «διπλό» - Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα
Euroleague: Στο 6-17 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά το πρώτο «διπλό» - Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×