Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο MVP Παπαγιάννης στις κορυφές της Ευρωλίγκας (photos+video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Γιώργος Παπαγιάννης ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις έχοντας την πρωτακαθεδρία σε δυο κατηγορίες

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη regular season της Euroleague στη 13η θέση με νίκη και τρίποντη «βόμβα» του Μέικον στο «Σίναν Ερντέμ» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αποφεύγοντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να τράβηξε την προσοχή με το σωτήριο μπάζερ μπίτερ στη εκπνοή του χρόνου, ωστόσο και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν από εκείνους που πρωταγωνίστησαν στην Πόλη σε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Ο Έλληνας σέντερ αναδείχτηκε MVP της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου πετυχαίνοντας άλλο ένα double-double με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 τάπες και 3 κλεψίματα. Στατιστική που τον έφερε στην πρώτη θέση και σε δυο κατηγορίες, σε ριμπάουντ και μπλοκ!

Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού είναι κυρίαρχος των αιθέρων έχοντας 1,72 μέσο όρο σε τάπες σε 29 αγώνες, έναντι του Έντι Ταβάρες που έμεινε δεύτερος με 1,63 έχοντας και ένα παιχνίδι παραπάνω.

Επιπλέον, πρώτος βρίσκεται και στην κατηγορία των ριμπάουντ με 8,24 μέσο όρο, αφήνοντας και πάλι δεύτερο τον θηριώδη σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης με 7,80.

 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις που πέτυχε ο Γιώργος Παπαγιάννης τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο MVP Παπαγιάννης στις κορυφές της Ευρωλίγκας (photos+video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο MVP Παπαγιάννης στις κορυφές της Ευρωλίγκας (photos+video)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×