Ρεάλ-Λάσο: «Να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και να βελτιωθούμε»

Ο προπονητής της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο συστήνει προσοχή και στο δεύτερο ματς με την Μακάμπι ζητώντας βελτίωση στην εικόνα της ομάδας

Στα στοιχεία που απαιτείται βελτίωση αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο εν όψει του δεύτερου αγώνα των play offs με την Μακάμπι στη Μαδρίτη.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάς ένα σερί κερδίζοντας, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και θα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο, ή ακόμα περισσότερο, όπως το πρώτο. Πρέπει να συνέλθουμε από την προσπάθεια και να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο για να κερδίσουμε ξανά» δήλωσε ο τεχνικός των Μαδριλένων.

Και πρόσθεσε: «Σε τέτοιου είδους σειρές, η εμπειρία πάντα βοηθάει και δεν θα ήθελα να είμαι κομφορμιστής. Πρέπει να ξεχάσουμε το Game 1 και να σκεφτούμε αυτό το νέο. Πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και να το βελτιώσουμε. Γενικά, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε μερικές λεπτομέρειες. Η βοήθεια των φιλάθλων μας ήταν καθοριστική. Μπορώ μόνο να τους ευχαριστήσω και να ελπίζω ότι θα επιστρέψουν στο Game 2. Τους χρειαζόμαστε».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×