Live Chat ο ημιτελικός του Final 4 στο Βελιγράδι Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 74-77 (τελικό)

Euroleague Final Four 2022Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ημιτελικού Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές από την Stark Arena στο Βελιγράδι

Η ώρα του Final Four έφτασε, Ολυμπιακός και Εφές θα είναι το πρώτο χρονικά ζευγάρι (19:00) που θα πέσει στη μάχη της Stark Arena.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση με την παρουσία τους στην κορυφαία τετράδα και θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο μακριά, για να διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιο στην διοργάνωση. 

Η πρόκληση για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος βραβεύτηκε χθες ως ο προπονητής της χρονιάς στην διοργάνωση, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη λοιπόν, καθώς δεν είναι εύκολο να βγάζεις εκτός τους κατόχους του τροπαίου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα για τον Ολυμπιακό, με μία θέση στη δωδεκάδα να διεκδικούν οι Μιχάλης Λούντζης και Κουίνσι Εϊσι, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Στo αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Εργκίν Αταμάν και η ομάδα του θα προσπαθήσουν για το back to back στην Ευρωλίγκα με μοναδική απουσία εκείνη του τραυματία Κρούνισλαβ Σίμον.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας την συμπαράσταση 11-12 χιλιάδων φίλων του που συρρέουν από χθες στο Βελιγράδι, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, και πρέπει να εστιάσει στην άμυνά του, ώστε αρχικά να περιορίσει την δράση των Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν σε επίθεση και δημιουργία.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρίτζικ, Λάτισεβς και Βίλιους.

 

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×