Ευρωλίγκα: Αποφασίζεται ο αντί-Μπερτομέου - Ποιοι εμφανίζονται ως φαβορί

Η οριστική απόφαση αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Τζόρντι Μπερτομέου αναμένεται να ληφθεί την Τετάρτη (25/05) κατά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκας.

Η φετινή σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21/05) όπου η Αναντόλου Εφές επικράτησε στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το back to back στους τίτλους. Πλέον, οι εξελίξεις μεταφέρονται στο οργανωτικό επίπεδο.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την θέση του CEO της Ευρωλίγκας. Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη (25/05) θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση των μετόχων, όπου θα αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, αλλά και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα εμφανίζεται ως το φαβορί για τη θέση του CEO. Ωστόσο, ο Σέρβος δεν είναι ο μόνος που «παίζει» για να αναλάβει επικεφαλής της διοργάνωσης. Ο Τζους Μπουένο, αντιπρόεδρος στο NB Europe και πρώην μπασκετμπολίστας είναι μεταξύ των «επιλογών» που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα της Ευρωλίγκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×