Στην Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας, επικράτησε στον επεισοδιακό 5ο τελικό της Παρτιζάν

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 80-77 της Παρτιζάν στον 5ο τελικό της ABA League και εξασφάλισε το εισιτήριο για την Euroleague της νέας σεζόν - Σε wild card ελπίζει πλέον η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με καταιγισμό τριπόντων στο τελευταίο 3λεπτο, δύο καθοριστικές βολές του κορυφαίου Ντέγιαν Νταβιντόβατς και τον Κέβιν Πάντερ να χάνει το τελευταίο σουτ για να στείλει το ματς στην παράταση, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 80-77 της Παρτιζάν σε έναν επεισοδιακό 5ο τελικό, ο οποίος διήρκησε πάνω από 3 ώρες και ολοκληρώθηκε χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση με τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα να γεμίζουν με αντικείμενα το γήπεδο, διαμαρτυρόμενοι για διαιτητικές αποφάσεις. Με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινήσει με καθυστέρηση, ενώ σχεδόν 3 λεπτά μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, υπήρχε διακοπή για πάνω από μία ώρα και την απόφαση του Πουκλ να εκκενωθούν οι εξέδρες.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκει τρία μεγάλα τρίποντα από τους Νταβιντόβατς, Κάλινιτς και Γουόλτερς, τον Αβράμοβιτς να αστοχεί σε μια βολή, τον Νταβιντόβατς να ευστοχεί σε δύο καθοριστικές και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ να αστοχεί σε τρίποντο για την ισοφάριση στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Έτσι, ο τίτλος της ABA League και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ελπίζει πλεόν σε μία από τις δύο wild cards.

Δεκάλεπτα: 18-20, 33-37, 59-58, 80-77.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×