Euroleague: Οι απουσίες των αγώνων της Παρασκευής (28/10)

Το ιατρικό δελτίο των αγώνων της Παρασκευής (28/10), που ολοκληρώνουν την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Παρασκευή (28/10) η 5η αγωνιστική της Euroleague, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν αρκετές απουσίες.

Αναλυτικά:

Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου (20:00):  Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον Ντάλιμπορ Ίλιτς, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέιλεν Άνταμς. Ο Αντρέα Τρινκιέρι από την πλευρά του δεν θα έχει τους Άιζακ Μπόνγκα και Ελίας Χάρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των σημαντικών Οθέλο Χάντερ, Ζαν-Μαρκ Σίσκο, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Τζέισον Τζορτζ.

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (20:30): Ο Σέιν Λάρκιν παραμένει στα πιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπομπουά. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν θα βοηθήσει ξανά την ομάδα του Ιτούδη, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Βιλερμπάν - Μπασκόνια (21:00): Η Βιλερμπάν δεν υπολογίζει για την υπόλοιπη σεζόν τον Λοβέρν, με τον Άλεξ Τάιους που τον αντικατέστησε να μην είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιηθεί. Η Μπασκόνια δεν θα έχει τον Στίβεν Ίνοκ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του εξαιρετικού στο ξεκίνημα Μάρκους Χάουαρντ. Πιθανόν να κάνει ντεμπούτο ο Πιερία Χένρι. 

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο (21:30): Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει ως συνήθως στους Νίκολα Μίροτιτς και Σέρτζι Μαρτίνεζ, ενώ υπάρχουν ελπίδες επιστροφής των Κάιλ Κούριτς και Άλεξ Αμπρίνες. Η Αρμάνι θα παραταχθεί χωρίς τους Σιλντς, Μπαλντάσο και Μήτρου-Λονγκ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×