Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός

Η ομάδα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) και ψάχνει το break έστω και χωρίς τον αρχηγό της.

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού AKTOR στα playoffs σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε το βράδυ σηκώνουν αυλαία για τη φάση των playoffs με το Game 1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια της και ο Ολυμπιακός καλείται να βρει ένα τουλάχιστον break, είτε απόψε είτε την Παρασκευή, για να αλλάξει τα δεδομένα και να γίνει το φαβορί στη σειρά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, όμως, μόνο εύκολη δε θα είναι αφού οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Ισπανία χωρίς τον αρχηγό του. Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από ίωση που δεν του επέτρεψε ούτε να προπονηθεί αλλά ούτε και να ταξιδέψει.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τόμας Ουόκαπ με ενοχλήσεις στη μέση, αλλά δεν τον «σταμάτησε» από το να ταξιδέψει κανονικά και να είναι στη διάθεση του προπονητή του.  

Στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος η Μονακό ανοίγει της… πύλες του Πριγκιπάτου για να υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε σε μια σειρά με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το αποψινό πρόγραμμα

Μονακό - Φενέρ 20:00

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 22:00

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×