Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι

Πήρε θέση με ανακοίνωσή της η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ, στηρίζοντας τον Εργκίν Αταμάν μετά τα όσα έγιναν στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι. 

Απειλές δέχτηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα των play offs της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε εύκολα την Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι φιλοξενούμενοι δεν το πήραν καθόλου καλά. Μάλιστα, στα αποδυτήρια υπήρξαν άτομα που επιτέθηκαν φραστικά στον προπονητή των «πράσινων», με τον ίδιο να κάνει λόγο για ευθεία απειλή για το τι θα πάθει όταν πάει στο Ισραήλ.

Το θέμα το έθιξε ο κόουτς Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος παράλληλα και στην κίνηση της Euroleague να εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του επειδή… τόλμησε να αποδείξει τα λάθη των διαιτητών σε βάρος της ομάδας του στο Game 1.

Για το λόγο αυτό, η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, για να στηρίξει τον κορυφαίο της προπονητή και φυσικά τον κόουτς της Εθνικής μπάσκετ της γειτονικής χώρας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Καταδικάζουμε τις απειλές που έγιναν εναντίον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στον κόουτς που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε να έχει επιτυχία.

Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×