Εθνική ΗΠΑ: Πρόβλημα η… μπάλα για Κάζινς (videos)

Τον προβληματισμό του, για τους διαφορετικούς κανονισμούς που ισχύουν στις διοργανώσεις της FIBA, σε σχέση με του ΝΒΑ, εξέφρασε ο Ντε Μάρκους Κάζινς.

Ο 23χρονος σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «αστερόεσσας» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ένας από τους προβληματισμούς τους, εν όψει του φετινού Μουντομπάσκετ, δεν είναι άλλο από την άμεση προσαρμογή τους στους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αλλά και της μπάλας που θα χρησιμοποιηθεί στα ισπανικά παρκέ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ντε Μάρκους Κάζινς: «Η μπάλα γλιστρά περισσότερο. Εάν τυχόν έχεις ιδρωμένα χέρια δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να τη συγκρατήσεις. Τα σουτ, επίσης, είναι πιο δύσκολα. Γενικά, επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή, είναι λίγο δύσκολο να θυμόμαστε όλες τις διαφορές. Το θέμα είναι να προσαρμοστούμε. Εάν τα καταφέρουμε, μετά όλα θα είναι καλύτερα».

Δείτε, επίσης, βίντεο από την προετοιμασία των παικτών του Μάικ Σιζέφσκι, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Οι ΗΠΑ έχουν τοποθετηθεί στο Γ’ Όμιλο, μαζί με τις Τουρκία, Ουκρανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Φινλανδία και Νέα Ζηλανδία.

{youtube}l7CUa01JG0g{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×