Γεωργία - Ελλάδα: «Σφραγίζει» το Παγκόσμιο

Την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα θέλει να εξασφαλίσει από την Κυριακή (16/9, 18:00) η Εθνική Ελλάδας που αντιμετωπίζει την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Η «επίσημη αγαπημένη» πέρασε με άριστα το πιο δύσκολο… τεστ των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, μια και την Πέμπτη (13/9) το βράδυ επιβλήθηκε 70-63 της Σερβίας στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο και έκανε αποφασιστικό… βήμα για την πρόκριση.

Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» το εισιτήριό του για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το απόγευμα της Κυριακής (16/9) στην Τιφλίδα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Γεωργία, για την δεύτερη μέρα του 12ου ομίλου και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, τότε θα προκριθεί αυτόματα στο Μουντομπάσκετ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ηλία Ζούρου, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Μπουρούση και Γιώργου Πρίντεζη, οι οποίοι επέστρεψαν στην Αθήνα μετά το ματς με την Σερβία στο Ηράκλειο.

Οι αγώνες της Κυριακής (16/9):
Γερμανία - Ισραήλ
Γεωργία - Ελλάδα
Σερβία - Εσθονία

Η βαθμολογία του 12ου Ομίλου:
1. Γερμανία 7-0
2. Ελλάδα 7-0
3. Σερβία 4-3
4. Γεωργία 3-4
5. Ισραήλ 3-4
6. Εσθονία 2-5

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×