Νίκη χωρίς Ράντολφ για Γκρίζλις

Αφού... ενημερώθηκαν για τον σοβαρό τραυματισμό του Ζακ Ράντολφ, οι Μέμφις Γκρίζλις πέρασαν από την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με 90-86.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Target Center της Μινεάπολις γνωστοποιήθηκε πως ο Ζακ Ράντολφ θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε τριπλή ανταλλαγή, η οποία στέλνει τον Μαρέσι Σπέιτς στους Γκρίζλις. Εντούτοις, ο νεοαποκτηθείς φόργουρντ δεν πρόλαβε το συγκεκριμένο ματς.

Για αυτό αναβαθμίστηκε ο ρόλος του Ρούντι Γκέι, ο οποίος ανταποκρίθηκε με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ. Ακόμα, ο Ο Τζέι Μέιο, ο οποίος... τραυμάτισε τον προαναφερόμενο συμπαίκτη του, είχε 11 από τους 14 πόντους στην τέταρτη περίοδο, στην οποία οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την αναμέτρηση. Από την πλευρά του, ο Μάικ Κόνλεϊ κατέγραψε δώδεκα πόντους και οκτώ ασίστ. Συνολικά οι Γκρίζλις έχουν ρεκόρ 3-3.

Από την άλλη, ο Κέβιν Λοβ πέτυχε ακόμα ένα double-double με 27 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο είχε δώδεκα πόντους, δέκα ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ. Αν και οι «λύκοι» υποχώρησαν στο 2-4, ο Λοβ ισοφάρισε την επίδοση του Καρίμ Αμπτνούλ Τζαμπάρ από το... 1975, στην οποία πέτυχε τουλάχιστον είκοσι πόντους και δώδεκα ριμπάουντ στα πρώτα έξι ματς της σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×