Στο δεύτερο μέρος οι Πέισερς

Έστω και χωρίς τον Αλ Χόρφορντ, οι Ατλάντα Χοκς... κόντραραν τους Ιντιάνα Πέισερς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 96-84.

Με σκορ 53-50 προηγήθηκαν στο ημίχρονο οι Πέισερς, αλλά μετά την ανάπαυλα παρουσιάστηκε το κενό του βασικού φόργουρντ των «γερακιών». Συγκεκριμένα, ο Χόρφορντ αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Ζάζα Πατσούλια που έμεινε στους 11 πόντους.

Το επιμέρους σκορ του τρίτου 12λεπτου ήταν 27-9 υπέρ των Πέισερς, οπότε στο τέταρτο αμφότερες οι ομάδες άρχισαν να χρησιμοποιούν περισσότερους αναπληρωματικούς. Μάλιστα, ο Ντάνι Γκρέιντζερ χρειάστηκε μόλις 27 λεπτά, για να πετύχει 24 πόντους με 3/5 τρίποντα και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των νικητών.

Πλέον, ο σύλλογος της Ιντιανάπολις έχει ρεκόρ 7-3 και άφησε αυτόν της Ατλάντα στο 7-4. Αμφότεροι διατηρούν προνομιακές θέσεις στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ έχοντας καταγράψει θετικό ξεκίνημα.

Ακόμα, ο Τζος Σμιθ πέτυχε 16 πόντους για τους φιλοξενούμενους, ενώ Τζο Τζόνσον ακολούθησε με 15.

Τέλος, τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί ο ώμος του Χόρφορντ. Σημειώνουμε πως αποχώρησε από το παρκέ απόψε στο πρώτο 12λεπτο και όπως έγινε αντιληπτό στην συνέχεια, η απουσία του στοίχισε στην ομάδα του.

{youtube}FmpJykYjs3E{/youtube}

{youtube}o4YKqYt-7zk{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×