«30άρα» χωρίς Χόρφορντ οι Χοκς

Μπορεί να μην είχαν τον Αλ Χόρφορντ, αλλά οι Ατλάντα Χοκς συνέτριψαν με 111-81 τους Σάρλοτ Μπόμπκατς και βρέθηκαν στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Άλλωστε, ο Τζος Σμιθ είχε τριάντα πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Τζο Τζόνσον πρόσφερε 23 πόντους στα «γεράκια»  με 7/18 σουτ, επτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Οι δύο παραπάνω μάλλον... έφταναν, αλλά ο Τζεφ Τιγκ είχε 16 πόντους, επτά ασίστ και έξι ριμπάουντ, ενώ ο Ζάζα Πατσούλια βρέθηκε βασικός και τελείωσε το ματς με δέκα πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Η απουσία του Χόρφορντ, δηλαδή, δεν έγινε αντιληπτή, αλλά οι Χοκς ευτύχησαν να έχουν απέναντι τους μία... άψυχη ομάδα. Οι Μπόμπκατς ηττήθηκαν κατά κράτος στα ριμπάουντ με 55-30 και παρέδωσαν αμαχητί τη νίκη μένοντας πίσω στο σκορ από το ημίχρονο με 57-47.

Στο δεύτερο μέρος η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, αφού μονάχα οι Μπάιρον Μάλινς (21 π.) και Τζέραλντ Χέντερσον (16 π.) ήταν εύστοχοι για τους Μπόμπκατς. Μοιραία η ομάδα του Σάρλοτ συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες και έχει συνολικά εννέα σε 11 παιχνίδια.

Στο 8-4 βρέθηκαν από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι. Αυτή την στιγμή υστερούν μονάχα των Σικάγο Μπουλς και των Μαϊάμι Χιτ στην συνολική βαθμολογία της Ανατολής.

{youtube}A99E7wMkXrk{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×