Πέντε σερί με... ζόρια οι Λέικερς

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κλίβελαντ Καβαλίερς μείωσαν την διαφορά, αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν με 97-92.

Αν και οι «λιμνάνθρωποι» έχουν δείξει έφεση στα ριμπάουντ φέτος, απόψε υστέρησαν και «έχασαν» την συγκεκριμένη μάχη με 42-36 μέσα στο Staples Center. Στο τέλος,όμως, οι Λέικερς πήραν τη νίκη και βρέθηκαν στο 9-4.

Οι πρωτοπόροι της Pacific είχαν σε «40άρα» βραδιά πάλι τον Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος έφτασε τους 42 πόντους με 4/7 τρίποντα. Ο κορυφαίος παίκτης των Λέικερς ξεπέρασε τους σαράντα πόντους για 110η φορά στην καριέρα του και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ακόμα, ο Πάου Γκασόλ είχε 19 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ο Άντριου Μπάινουμ 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και τρία μπλοκ, ο Ντέρικ Φίσερ δέκα ασίστ και ο Ματ Μπαρνς 15 πόντους με ιδιαίτερη συμβολή στα τελευταία λεπτά. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ομάδα του Λος Άντζελες έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Για τους Καβς που γνώρισαν την έκτη τους ήττα σε 11 ματς ξεχώρισε πάλι ο Κάιρι Έρβινκγκ. Η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ είχε 21 πόντους με 2/3 τρίποντα, αλλά ελάχιστη συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του.

Εντούτοις, κυρίως λόγω της αστοχίας των Λέικερς, η διαφορά μειώθηκε στο +3 (82-79) στο τέταρτο 12λεπτο. Το ημίχρονο είχε λήξει 59-41 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι στα τελευταία λεπτά και «πήραν» το μοναδικό ματς μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων για φέτος.

{youtube}4r5wH8SHeCw{/youtube}

{youtube}6ZLFIavBoWc{/youtube}

{youtube}E1ZlzYaKqEw{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×