Χωρίς Νοβίτσκι πήραν διπλό οι Μάβερικς

Ο Λαμάρ Όντομ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν από την έδρα των Νιου Ορλίνς Χόρνετς με 83-81.

Ο πολυσύνθετος πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους και ουσιαστικά κάλυψε το κενό του Ντιρκ Νοβίτσκι. Ακόμα ο Ντελόντε Ουέστ είχε 16 πόντους, ο Σον Μάριον 14 συν 12 ριμπάουντ και ο Τζέισον Τέρι δώδεκα πόντους με δύο κρίσιμες βολές στο τέλος που διαμόρφωσαν το 83-80.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έκανε σκόπιμα φάουλ στον Τζάρετ Τζακ (12 π.), πριν αυτός επιχειρήσει τρίποντο. Στην συνέχεια ο 28χρονος γκαρντ μείωσε σε 83-81 και αστόχησε σκόπιμα στην δεύτερη βολή, αλλά οι Χόρνετς δεν μπόρεσαν να στείλουν τον αγώνα στην παράταση, οπότε υπέστησαν την έβδομη συναπτή τους ήττα. Οι «μαβς» προωθήθηκαν στο 10-7.

Για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, η οποία γνώρισε την 13η τους ήττα σε 16 ματς, ο Καρλ Λάουντρι είχε 19 πόντους, ενώ ο Εμέκα Οκαφόρ 13 πόντους και 17 ριμπάουντ. Ωστόσο οι Μάρκο Μπελινέλι και Τζέισον Σμιθ έμειναν στους τέσσερις πόντους, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο στο τέλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×