Με 10-0 στο τέλος οι Τίμπεργουφλς

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς κράτησαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς μακριά από το καλάθι τους τα τελευταία 3:33 και έφτασαν στο 87-79.

Συγκεκριμένα, 3:33 πριν την λήξη ένα τρίποντο του Γκάρι Νιλ (9 π.) διαμόρφωσε το 79-77 υπέρ των «σπιρουνιών», αλλά ακολούθησε σερί 10-0 των γηπεδούχων μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Μεταξύ άλλων, ο Νίκολα Πέκοβιτς (14 π., 10 ρ.) συμπλήρωσε το πρώτο του double-double της σεζόν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και ο αγώνας κατέληξε στους «λύκους».

Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια από την αρχή του αγώνα, ενώ εξελισσόταν... ευρωπαϊκό ντέρμπι στην θέση των πλέι-μέικερ. Μπορεί ο Τόνι Πάρκερ να «κέρδισε» τον Ρίκι Ρούμπιο με 20-18 στους πόντους στην ιδιόμορφη «μονομαχία», αλλά ο νεαρός Ισπανός είχε δέκα ασίστ, έναντι τριών του Πάρκερ. Ακόμα είχε... συμπαίκτη του Κέβιν Λοβ (18 π., 16 ρ.) που ήταν μεν άστοχος (6/13 σ.), αλλά ουσιαστικός όταν χρειαζόταν.

Η αποψινή νίκη αποτέλεσε την ένατη των Τίμπεργουλφς σε 19 ματς από την αρχή της σεζόν. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της Southwest υποχώρησαν στο 12-8.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×