Δεν έχει... ήλιους χωρίς Νας

Ένα πρόβλημα τραυματισμού απέτρεψε την συμμετοχή του Στιβ Νας και οι Φίνιξ Σανς γνώρισαν την εντός έδρας συντριβή από τους Ντάλας Μάβερικς με 122-99.

Ο 37χρονος πλέι-μέικερ ηγείται στην κατάταξη των ασίστ στο ΝΒΑ φέτος, παρά την προχωρημένη του ηλικία, και σίγουρα οι Σανς δεν αποτελούν την ίδια ομάδα χωρίς αυτόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βινς Κάρτερ, ο οποίος ακόμα λαμβάνει χρήματα από τους «ήλιους», πέτυχε 21 πόντους για λογαριασμό των «μαβς»!

Πέρα από τον Νας, ούτε ο Τζέισον Κιντ πήρε μέρος στην αναμέτρηση από την πλευρά των παγκόσμιων πρωταθλητών, αλλά οι Μάβερικς σημείωσαν... 66 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα, ο Νοβίτσκι έμεινε σε... ρηχά νερά με 4/10 σουτ και δέκα πόντους, αλλά το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς, οπότε ο χρόνος συμμετοχής του διεθνή Γερμανού περιορίστηκε.

Διακρίθηκε επίσης ο Ντέιβιντ Ουέστ με 5/6 τρίποντα, 25 πόντους και έξι ασίστ, ενώ ο Σον Μάριον ακολούθησε με είκοσι πόντους. Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη του συλλόγου του Ντάλας επί αυτού του Φίνιξ και η 14η φετινή σε 22 ματς για τους πρωτοπόρους της Southwest.

Για τους Σανς ξεχώρισε ο Μάρτσιν Γκόρτατ με 17 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ είχε 15 πόντους με 3/8 σουτ, ο Σεμπάστιαν Τελφέρ 13 με 5/12 και ο Γκραντ Χιλ 12 με 5/7. Μοιραία οι Σανς υπέστησαν την 13η τους ήττα σε είκοσι ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×