Μόνος του ο Χάουαρντ στο Ορλάντο

Όσο... παραμένει στους Ορλάντο Μάτζικ ο Ντουάιτ Χάουαρντ, αυτοί θα απολαμβάνουν... ατομικές νίκες, όπως αυτή σε βάρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 102-94.

Δεν έμεινε απλά στους 19 πόντους, ούτε στα 16 ριμπάουντ, αλλά ο All-Star σέντερ κατέγραψε... οκτώ μπλοκ. Μία ομάδα... μόνος του, λοιπόν, ο Χάουαρντ και οι Μάτζικ έφτασαν στο 14-9, τρεις επιτυχίες μακριά από το ρετιρέ της Southeast.

Ακόμα ο Τζέισον Ρίτσαρντσον επέστρεψε με 19 πόντους ύστερα από ολιγοήμερη απουσία λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο Χέντο Τούρκουγλου πρόσθεσε άλλους 18 και ο Ράιαν Άντερσον ακολούθησε με 17. Όλα αυτά με τους Μάτζικ να συμπληρώνουν οκτώ ματς σε δώδεκα βράδια, ενώ ακολουθεί ένα ακόμα αύριο (ξημερώματα 05/02) στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς.

Από την πλευρά τους, οι «καβς» συνέχισαν στον ρυθμό... ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, με τον Αλόνζο Γκι να σημειώνει είκοσι πόντους και τον Κάιρι Έρβινγκ 18. Μάλιστα, ο σύλλογος του Κλίβλαντ ηττήθηκε για έβδομο συναπτό παιχνίδι από τους Μάτζικ. Για την τρέχουσα σεζόν, οι Καβαλίερς γνώρισαν την 13η τους ήττα σε 21 ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×